top of page
 
PÅMELDING GJØRES VIA SPOND.COM
LAST NED SPOND APPEN OG MELD DEG PÅ GRUPPEN
SE GJELDENDE SPOND-LINK: 
https://group.spond.com/WXBCP
VI GODKJENNER PÅMELDINGER FORTLØPENDE.
BJJ Kids, 10-13 år:
 Eivind Johansen og Adrian Svarstad holder denne timen for barna mellom 10-13 år, som går tirsdag og torsdag kl. 17:30-18:30. Timen går gjennom grunnleggende prinsipper og teknikker innen Brasiliansk Jiu Jitsu som egner seg utmerket som et grunnlag i selvforsvar.  
BEGINNER-BJJ:

Arnold Short og Eivind Johansen holder nybegynnerkurset i Brasiliansk Jiu Jitsu (BJJ), som går på mandager og onsdager kl. 19:00-20:30. Timen går gjennom grunnleggende prinsipper og teknikker innen Brasiliansk Jiu Jitsu som egner seg utmerket som et grunnlag i selvforsvar og forståelse for bakkekamp.  

BJJ:
Eivind Johansen og Arnold Short er trener på vårt BJJ-parti som går mandag og onsdag kl. 17:30-19:00. Timen fokuserer på grunnleggende teknikker og posisjoner i Brasiliansk Jiu Jitsu, og er tilpasset deltagere som har en grunnleggende forståelse for stilarten. 
MMA INTRO:

MMA INTRO holdes av Gandria Nguyen og Javid Bayat, og går på Tirsdager og Torsdager kl. 20:00-21:30. Timen fokuserer på grunnleggende MMA-teknikker og posisjoner, og er tilpasset deltagere som har lite til ingen forkunnskaper.  

MMA BASICS:

MMA BASICS holdes av Gandria Nguyen og Javid Bayat, og går på Mandager og Onsdager kl. 20:30-22:00. Timen fokuserer på grunnleggende MMA-teknikker og posisjoner, og er tilpasset deltagere som har grunnleggende forkunnskaper innen MMA.

SUBMISSION WRESTLING:

Submission Wrestling timene er en grappling time uten Gi (NoGi) som skal gi våre medlemmer et allsidig grunnlag i flere grappling stiler. Timene holdes av Eivind Johansen og Adrian Svarstad. Timene fokuserer på grunnleggende teknikker og posisjoner i Nogi, og er tilpasset deltagere som har en grunnleggende forståelse for bakkekamp. Videre legges det vekt på stående bryteposisjoner rettet mot MMA - amatørkonkurranse-regler og ikke olympiske brytegrener.  

Vi ses på matta  ;)
bottom of page