MMA BASICS

pexels-photo-6295821.jpeg

Mixed Martial Arts (MMA) - Blandet Kampkunst
Kursansvarlige for MMA er Gandria Nguyen og Remy Damlien. 


Det er god grunn for at Mixed Martial Arts, eller blandet kampsport er verdens mest raskvoksende idrett.

MMA tar for seg både stående og bakkekamp elementet, og benytter seg av et bredt arsenal av effektive teknikker fra forskjellige stilarter. 


 

MMA INTRO

pexels-photo-6295764.jpeg

Dette er vårt nybegynnerkurs, hvor vi introduserer grunnleggende teknikker og posisjoner innenfor MMA-idretten, og gjennomgår både stående og bakkekamp elementet.

Her vil vi benytte oss av et bredt arsenal av effektive teknikker fra forskjellige stilarter som boksing, kickboksing, muay thai, bryting, brasiliansk jiu jitsu m.m. 


Du trenger ingen forkunnskaper for å bli med på denne timen, men vi anbefaler å bli med så tidlig som mulig grunnet kursets progresjon. 

BJJ

Brazilian-Jiu-Jitsu-Brasileiro.jpg

Brasiliansk Jiu Jitsu (BJJ)
Kursansvarlig for BJJ er Fredrik Hystad.


Brasiliansk Jiu Jitsu (BJJ) er stilart som fokuserer på bakkekamp, som inkluderer bryteteknikker, samt leddlåser og kvelninger.

Stilarten er perfekt tilpasset for selvforsvar, da konseptet for idretten baserer seg på at en mindre person skal kunne forsvare seg mot en større og sterkere person.


Da BJJ ikke anvender slag og spark, er stilarten også omtalt som "the gentle art". 

BJJ KIDS

pexels-photo-7988769.jpeg

Dette er vårt barneparti i Brasiliansk Jiu Jitsu (BJJ); En stilart som fokuserer på bakkekamp, som inkluderer bryteteknikker, samt leddlåser og kvelninger.

Stilarten er perfekt tilpasset for selvforsvar, da konseptet for idretten baserer seg på at en mindre person skal kunne forsvare seg mot en større og sterkere person.


Kurset vil gi deltagere bedre fokus og disiplin i tillegg til nye ferdigheter innen idretten.

Vi har et inkludererende miljø og ønsker alltid nye deltagere velkommen.