Oppstart

logohvit_edited.jpg

Høsten 2021

Hei alle sammen. Da setter vi i gang høstsemesteret!

 

Muay Thai har sin første trening i kveld, BJJ i morgen, så ønsker vi barna tilbake neste uke. Neste uke starter også MMA opp med Remy Damlien på mandager etter Muay Thai timen. Det vil være krav om at man også trener fast på Muay Thai eller BJJ evt. har tidligere erfaring for å kunne delta på disse MMA timene. Selv kommer jeg til å holde allsidige og grunnleggende striking- og grappling (Nogi) økter på onsdager, som vil være åpent for alle. 

Det vurderes å dele eksisterende BJJ- barneparti, for å kunne motta nye barn - og at jevnaldrende barn får trent mer sammen. Erlend kommer da til å få ansvar for de minste. Videre vurderes et enkelt selvforsvarskurs som et lavterskeltilbud for de som kun ønsker et mindre innblikk i kampidrett og selvforsvar. 

 

Grunnet den lange pausen vi har hatt uten treninger, har instruktørene blitt enige om at hvert enkelt-parti (kanskje utenom MMA) gjenopptar treningen med grunnleggende teknikker og posisjoner. Dette for å virkelig danne et godt teknisk grunnlag/base for alle våre medlemmer, med det nye instruktør-teamet vi nå har klart å samle.  

 

Nytt for oss nå er påmeldingen på Spond.com, som må gjøres til hver time. Med Spond-Appen er dette fort gjort. Dette gir oss mulighet til å tilbakespore hvem som har vært på trening til hvilken tid, som gir oss et innblikk på deres trenings-mønster. Vi vil nå ha et tak på 25 stk. på øktene, nå som vi åpner for nye medlemmer på eksisterende partier. Det er viktig å melde seg på dersom du vet du skal på trening, slik at instruktørene kan planlegge litt med tanke på hvem og hvor mange som kommer på økta. Dette vil gi bedre tilpassede timer for deltagere. 

 

Det blir rart å ikke ha rene nybegynner-partier (Intro) som tidligere, men grunnet den siste perioden med nedstenging tror vi ikke på etablering av et nytt introkurs pr. nå. Håper på forståelse for dette.

Vi ønsker alle gamle og nye medlemmer velkommen tilbake på matta! Bare meld dere på timen dere ønsker å delta på. Dersom du ikke er registrert på Spond fra før av, gjør dette - send en forespørsel, så aksepteres de forløpende.  

Her er lenkene til Spond-gruppene våre:

Muay Thai: https://group.spond.com/RABME

BJJ: https://group.spond.com/RLWIS

MMA Basic Wrestling: https://group.spond.com/HUOSU

MMA Basic Striking: https://group.spond.com/GKZYS

MMA Basic Grappling: https://group.spond.com/YJSDY