top of page

Oppstart   Høstsen

2023

logohvit_edited.jpg

Da startet vi opp semesteret igjen på mandag (21.08-23) kl. 17:30, hvor vi inviterte alle tidligere "BJJ Beginner" deltagere over på BJJ-gruppa og timene som kommer til å gå mandag og onsdag kl. 17:30.

 

Nybegynnerkurs i BJJ vil starte opp 04. September, så det er bare å invitere venner og bekjente. Om dere ikke ønsker å fortsette å være på nybegynnergruppa for å få invitasjoner her, kan dere gi beskjed om dette. Barna starter opp igjen 22. August, og vi tar imot nye barn 05. September. Vennligst gi beskjed til venner og bekjente som kan være interessert - så får barna flere treningspartnere.

 

Adrian tar over torsdagstreningene fremover, mens Eivind fortsatt holder på tirsdager. Nytt for semesteret er MMA intro, og Submission Wrestling (SW/NoGi) timer. Submission Wrestling timene holdes av Eivind og Adrian på tirsdager og torsdager for de som har noe grappling erfaring fra før (som vårt nybegynnerkurs eller tilsvarende).

 

INTRO kurset vil gå gjennom grunnleggende teknikker for blandet kampsport (MMA), men vil også være et godt grunnlag for BJJ og SW i tillegg til MMA Basics. Jeg (Gandria) holder dette på tirsdag og torsdag kl. 20:00-21:30.

 

Vi jobber med å få inn nye rashguards (kort og langermet), fight shorts og Gier, slik at vi har noe på lager ved oppstart. De som har bestilt skal få dette utdelt i begynnelsen av September. Vi får inn forskjellige størrelser så dere får prøve før dere evt blir med på neste bestilling. 

Ellers jobber vi med promotering for klubben. Om du ønsker å bidra til dette arbeidet fremover, er det bare å ta kontakt.

 

Semesteravgiften blir det samme som forrige semester (kr. 258,-) for høstsemesteret. Innsamling via Spond var ok, så vi prøver det samme igjen. Vi har satt opp sofa og bilder i entreen, men jobber også med å få opp ett medaljeskap her. Videre skal vi få inn noen hyller til sekker/bagger tilknyttet treningsområde vårt.

 

Om dere ser oss på sosiale medier, vennligst lik, kommenter og del - så andre ser oss. Og om du ikke følger oss fra før... :P

 

Jeg gleder meg veldig til å komme i gang dette semesteret! Vi har en fantastisk timeplan, og fantastisk flinke instruktører i hus! Vi ses på matta :D
 

Mvh.

Gandria Nguyen

Ås Kampsport

bottom of page