Oppstart

logohvit_edited.jpg

VÅREN 2022

Hei alle sammen. Da er vi straks klare for vårsemesteret!

Våre pågående partier i BJJ har vært stabile med jevn utvikling på alle deltagere, og det jobbes mot konkurranse i Mars. Det har videre fremmøtt en del på "Åpen Matte" på søndager som er et godt tegn for progresjon. Resterende partier har dessverre minket siden starten av pandemien. 

Vi starter omsider opp ett nytt semester nå etter vinterferien, med to nye nybegynnerkurs. Det ene vil være vårt intro-kurs som samler alle på 14 år og over til ett nytt grunnkurs. Her vil folk lære grunnleggende teknikker innenfor idretter som boksing, kickboksing, muay thai, bjj, bryting m.m. For barna (10 -13 år) kan vi tilby et nybegynnerkurs i Brasiliansk Jiu Jitsu. Disse vil trene samtidig som det eksisterende barnepartiet.

Som mange har fått med seg har vi måtte avslutte vårt tidligere Muay Thai-kurs og BJJ for Kids (6-9 år). Våre instruktører har forsøkt å holde disse partiene gående under pandemien, men har til slutt måtte gi seg da vi ikke har klart å holde deltagelsen oppe for disse timene. 

 

For alle våre gruppetimer må det påmeldes minimum 4 deltagere for at det skal bli holdt trening. Våre hovedinstruktører pendler fra utenfor kommunen for å holde timer for oss her i Ås, så det settes pris på om alle deltagere melder seg på oppsatte timer dersom de skal delta. 

 

Alle skal påmeldes via Spond.com. Med Spond-Appen er dette fort gjort. Dette gir oss mulighet til å tilbakespore hvem som har vært på trening til hvilken tid, som gir oss et innblikk på deres trenings-mønster. Vi vil nå ha et tak på 20 stk. på øktene. Det er viktig å melde seg på dersom du vet du skal på trening, slik at instruktørene kan planlegge litt med tanke på hvem og hvor mange som kommer på økta. Dette vil gi bedre tilpassede timer for deltagere. 

 

Nye kurs vil være MMA-Intro som starter mandag 28.02.2022, kl. 19:00 - 21:00 og

BJJ for Kids som starter 01.03.2022, kl. 18:00-19:00. Informer gjerne venner og beskjente, dersom du tror de kan ha nytte av deltagelse på dette kurset. 

​​

Vi ønsker alle gamle og nye medlemmer velkommen tilbake på matta! Bare meld dere på timen dere ønsker å delta på. Dersom du ikke er registrert på Spond fra før av, gjør dette - send en forespørsel, så aksepteres de forløpende.  

Her er lenkene til våre Spond-grupper:

​​

MMA Intro: https://group.spond.com/HUOSU

MMA Basics: https://group.spond.com/GKZYS

BJJ: https://group.spond.com/RLWIS

BJJ Kids 10-13 år: https://group.spond.com/NHMYK