HØSTEN

logohvit_edited.jpg

2022

Hei alle sammen! Da er vi straks klare for høstsemesteret!

Våre pågående partier i BJJ har vært stabile med jevn utvikling på alle deltagere, og det jobbes mot konkurranse i Høst. Det har videre fremmøtt en del på "Åpen Matte" på søndager som er et godt tegn for progresjon. Resterende partier har dessverre minket siden starten av pandemien. 

Vi har dermed styrket vårt BJJ-program med to nye instruktører - også fra Frontline Academy, for å bistå med våre medlemmer som er nybegynnere. Arnold Short og Caroline Harrison har enormt med erfaring og vil hjelpe våre medlemmer med sine første teknikker og posisjoner innen stilarten. 

Høstsemester starter opp med tre nye nybegynnerkurs i Brasiliansk Jiu Jitsu. Ett for 14 år -og over, og ett for barna (10 -13 år), samt ett selvforsvarskurs for jenter. Videre starter vi opp ett Nogi/Submission Wrestling-parti, som også vil være konkurranse-partiet vårt i BJJ. Timen vil legge vekt på effektive, og konkurranserettede teknikker samt overganger mellom posisjoner og vil gå en gang i uken. 

MMA Basics får endret treningstider. Partiet vil fortsatt fokusere på striking og bryting for MMA, og støttes opp godt med ressurser innen bakkekamp på våre andre partier. Som mange har fått med seg har vi avsluttet vårt tidligere MMA Intro-parti til fordel for BJJ. Dette er for å gi våre medlemmer et bedre grunnlag for bakkekamp og selvforsvar, før en evt. velger å prøve seg på slag og spark i blandet kamp.  

For alle våre gruppetimer må det påmeldes minimum 4 deltagere for at det skal bli holdt trening. Våre hovedinstruktører pendler fra utenfor kommunen for å holde timer for oss her i Ås, så det settes pris på om alle deltagere melder seg på oppsatte timer dersom de skal delta. 

 

Alle skal påmeldes via Spond.com. Med Spond-Appen er dette fort gjort. Dette gir oss mulighet til å tilbakespore hvem som har vært på trening til hvilken tid, som gir oss et innblikk på deres trenings-mønster. Vi vil nå ha et tak på 20 stk. på øktene. Det er viktig å melde seg på dersom du vet du skal på trening, slik at instruktørene kan planlegge litt med tanke på hvem og hvor mange som kommer på økta. Dette vil gi bedre tilpassede timer for deltagere. 

 

Nye kurs som starter opp i høst: 

  • BJJ Beginner - Mandag12.09.2022, kl. 17:30 - 19:00

  • BJJ Nogi/SW/Comp. - Mandag, 13.09.2022, kl. 19:00-20:00

  • BJJ Kids (Nybegynner) - Tirsdag, 13.09.2022, kl. 18:00-19:00

  • Selvforsvar for Jenter - Onsdag, 14.09.2022, kl. 17:30-18:30

Informer gjerne venner og beskjente, dersom du tror de kan ha nytte av deltagelse på ett av disse kursene. 

​​

Vi ønsker alle gamle og nye medlemmer velkommen tilbake på matta! Bare meld dere på timen dere ønsker å delta på. Dersom du ikke er registrert på Spond fra før av, gjør dette - send en forespørsel, så aksepteres de forløpende.  

Her er lenkene til våre Spond-grupper:

​​

BJJ - BEGINNER: https://group.spond.com/HUOSU

Selvforsvar for Jenter: https://group.spond.com/HUOSU

MMA Basics: https://group.spond.com/GKZYS

BJJ - INTERMEDIATE: https://group.spond.com/RLWIS

BJJ Kids 10-13 år: https://group.spond.com/NHMYK