top of page

10 år i Ås

2023

8B2582177D5E8BAE2899E7A745A7D98A.jpg

I år er det tiende året vi har holdt kampsport-timer i Ås, og vi markerer dette med å fornye våre drakter/treningstøy. I forsøket med å skape vår egen identitet, men som også forholder seg til den lokale landbruks-identiteten i Ås - har vi tatt i bruk landbruks dyr og gitt dem et litt kamp-blikk i form av enkle og klare linjer. Disse skal prege våre nye drakter og treningstøy (rashguards og shortser etc.) som jeg håper alle kan være stolte av å bruke på trening og evt. konkurranser.

Vi er i gang med å teste et par leverandører, og har mål om å få det beste utstyret på markedet for våre medlemmer. Vi håper å ha prøve-eksemplarer i hus i slutten av mnd. Bildene ovenfor er fra en av leverandørene av barne-draktene og beltene. Priser kommer senere.   

Vår oppstart av trening har vært fantastisk i år med godt oppmøte av nye og eksisterende medlemmer. Matta er nærmest full og det ser ut til at alle begynner å finne seg til rette på partiene. 

Det er viktig for oss at alle som deltar på timene våre registrerer og melder seg på økta via Spond, slik at vi får et riktig overblikk på aktiviteten i klubben. Dersom dere ikke får invitasjoner til riktige økter, vennligst gi beskjed - så order vi det fortløpende. Det samme gjelder om dere inviteres til økter dere ikke ønsker invitasjon til - da tas dere av lista.  

​Vi skulle gjerne hatt med flere barn (10-13 år), da vi mener dette er et spesielt godt tilbud for aldersgruppen, og vi har vært så heldige med å få inn en så dyktig instruktør til dette partiet. Så om dere skulle vite om noen barn som kunne få godt nytte av kurset, så hadde vi satt pris på en anbefaling. 

Videre ønsker vi å informere om klubbens semesteravgift (klubbavgift). Hvert halvår/semester kommer vi til å samle inn kr. 250,- for å bidra til drift av klubben. Mye av jobben som gjøres i klubben er basert på frivillig arbeid, men vi har også en del utgifter som må dekkes. I og med at vi ikke har særlig med felles-dugnader i klubben, dekkes våre utgifter og innkjøp som oftes av denne semesteravgiften. I år forsøker vi å samle inn denne via Spond.

Jeg ønsker å takke alle som fortsatt følger oss og støtter det vi gjør her i Ås, samt alle som kommer på matta og bidrar til det fantastiske miljøet vi har hos oss. Takk til alle våre dyktige trenere som er med på å bygge klubben og våre medlemmer - Jeg ser frem til en fabelaktig vår med dere alle!

Vi ses på matta :D 
 

Mvh.

Gandria Nguyen

Ås Kampsport

bottom of page